fbpx

Book en dj og få
mere ud af festen

Book

Book

DJ

Mød vores Dj

“Mit navn er Oscar Bjerregaard Nielsen, jeg er 17 år gammel og har spillet som DJ i snart 2 år. Min effaring som DJ kommer fra at have spillet til en lang række ungdomsfester samt julefrokoster. Jeg vil gøre mit ypperste for at skabe den bedste fest for dig, derfor vil jeg kontakte dig ca. 1 uge før festen, og  forhøre mig om dine musikønsker. Jeg kan spille i alle genre og mixer gerne 80ér musik med de nyeste hits eller hardcore EDM.”
– Oscar Bjerregaard, DJ

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE HURRICANE DJ

Professionel DJ

Med en professionel DJ der er toptrænet til at få dig og dine gæster ud på dansegulvet, så kan det næsten ikke gå galt.

Musikken i fokus

Med fokus på musikken kan vores DJ altid flætte jeres yndlingsmusik ind i festen. Vores DJ kontakter dig gerne ca. 1 uge før festen, for at høre hvilken slags musik du ønsker til din fest.

Garanti for højt humør

Vil du sikre den gode feststemning på dansegulvet hele aftnen, så er vores DJ det helt rigtig valg til din fest.

I sikre hænder

Hos Hurricane gør vi meget ud af at vores kunder føler sig trygge og i gode hænder, derfor skriver begge parter under på en kontrakt, der forsikre at alt forløber som det skal.
Hurricane
Hurricane

DJ Services

Klik ind på Youtube og hør et lille udsnit af hvad vores DJ Oscar Bjerregaard kan.

Private Events

Omdan stuen, forsamlingshuset eller gymnastiksalen til en natklub for en enkel aften. Vi har udstyret til den perfekte privat fest og vores professionelle DJ skal nok sørge for playlisten

Firmafester

Om det er tid til julefrokost, sommerfest eller et helt tredje arrangement, så ville det aldrig kunne skade med en dj til at få festen i gang. Det er vigtigt at musikken passer til det arrangement i holder og det ved vores DJ’s godt.

student?

Tænk ikke på musikken under din tur i lastbilen. Det eneste du skal tage stilling til er om du skal drikke tyve eller tredive øl undervejs. Kontakt os gerne for mere information

Udendørs fest

At feste under stjernerne er noget af det bedste i verden, så lad vores dj spille nogle af sommerens mange fester op. Vores musikanlæg er bygget til at spille et stort areal op, så der er ikke noget problem i at holde festen udendørs.

Tilfredse kunder