fbpx
Vælg en side

Hurricane leverer lyden til din perfekte festival

Skrevet af, Rasmus Gråskov

september 13, 2019

Udgivelsesdato: fredag, sep 13

Soundboks på festival

Lej Soundboks til festival

Festivalen. Om solen skinner på bøllehatten, eller regnen drypper mod teltdugen rører dig ikke det store. Du og vennerne sidder på pladsen, har skruet helt op for bassen – men den har kostet jer kassen. Niks, ikke nødvendigvis!

Hurricane udlejning er nemlig din mulighed for at nyde festivalen for fuld volumen med en Soundboks af enten ny eller nyeste model – uden at den faktisk koster dig boksen – snarere tvært imod!

Med en Soundboks lejet fra Hurricane bliver din Roskilde Festival, Smukfest, ja, hvilken som helst sommerfest for dig og vennerne et BRAG. Og hvorfor så ikke bruge pengene på en ekstra ramme øl eller ti, i stedet for et dyrt musikanlæg?

 

Soundboks på Smukfest 

Camilla (21 år) og veninderne var ikke i tvivl, efter de havde lejet en Soundboks hos Hurricane til Smukfest 2019:

Så fedt! Sidste år havde vi betalt kassen for et anlæg, som blev totalt overdøvet af naboernes. Med en Soundboks i år var det lige omvendt, og på et tidspunkt gav naboerne bare op og kom over og ønskede sange hos os. Megafedt! Og billigt. Så nice.”

Lej din Soundboks hos Hurricane fra bare 800,- for en hel festival, og se mere om vores priser på her…

Fordele og ulemper ved en soundboks

Soundboks Fordele

  • Let at bære rundt på
  • Lang batteritid
  • Kan spille hele din camp op og mere til. 

Soundboks ulemper

  • Dyr at købe 
  • Lyder bedst udenfor
  • Folk vil have fingrene i den

Vi er altid klar til at fyre op under netop din fest.

"Jeg lejede en soundboks, da jeg var i sommerhus med en gruppe venner i sommerferien. Soundboksen opfyldte det behov vi havde og var super ideel, når vi blandt andet sad ude og nød de kølige sommeraftner. Vi var overrasket over hvor lidt vi skulle af med og hvor stor glæde vi havde af den. Vi ved allerede nu, at vi gerne vil leje en soundboks igen til næste år. Det var desuden nemt og bekvemt at leje soundboksen af Hurricane, så dem kan jeg varmt anbefale."

– Caroline, lejer af Soundboks. 

"Jeg lejede en soundboks til Roskilde Festival sammen med klassen og det fungerede skide godt. Nem at hente og fungerede som ny. Kan klart anbefales!!"

– Anton, lejer af Soundboks.  

"Super god service! Kan klart anbefales. Det var mega nemt, hurtigt og billigt!!"

– Melissa, lejer af Soundboks. 

Tilfredse kunder