fbpx

Hurricane news

Festivaller, Strandfester, & Diverse havefester
Blogindlæg

Find inspiration og lær af vores erfaringer.

Som udlejningsvirksomhed har vi været ude til mange forskelldige arrangementer. Som f.eks strandfester, bryllup festivaller, havefester og alt andet som vores dejlige kunder kan finde på. Vi sætter nemlig en stor ære i at kunne finde på løsninger der gør jeres specielle ønsker mulige også.
Når vores DJ bliver booket ud til en af jeres fester, så kontakter han jer gerne nogle dage inden jeres arrangementer, så vi kan være helt sikre på at der bliver spillet lige det musik som i gerne vil høre til festen.

Alt dette og mange flere emner kan i læse som længere nede på siden. Der kommer løbende indlæg ind som i kan bruge som i har lyst til.
Rigtig god fornøjelse.

Hurricane news

Læs de nyeste blogindlæg om alt fra festivaloplevelser til kunst fernisering. Tryk på lige netop det blogindlæg som kunne interessere dig.

The New Soundboks

The New Soundboks

Med over 50.000 glade ejere over 40 lande kan der efterhånden ikke være tvivl: en Soundboks er den bedste, smarteste og fedeste lyd til festen – hvor som helst, når som helst!

Med nem tilslutning via Bluetooth, et nærmest utrætteligt batteri og en volumen, der bryder rent igennem al støj er Soundboksen kassen, der udgør grundstenen i enhver god fest, festival og strandtur.

Studenterkørsel

Se med hvordan det gik da vores DJ var med 3´B på deres livs lastbiltur.
Hvis i ønsker at booke Oscar eller nogle af vores andre DJ´s så kan i gøre det nemt og hurtigt på den røde knap.