fbpx
Vælg en side

Soundboks VS. Hjemmebyggede Roskilde anlæg.

 

Skrevet af, Mathias Dyssell

september 10, 2019

På Roskilde Festival kan man ikke undgå at støde ind i de store hjemmebyggede musikanlæg, som passionerede festivalgængere bruger meget tid og endnu flere penge på at bygge op fra bunden.

Det er langt fra alle der har ekspertisen og udstyret til at kreere disse hjemmebyggede musikanlæg, men her kommer soundboks dig til undsætning!
Med en soundboks kan du nemt få campen op i gear og festen kan vare til solen står op, helt unden at du skal bekymre dig om et flat batteri, du kan blot nyde festivalsstemningen. 
Soundboks er den ideelle højtaler til Roskilde Festival og din camp.

 

En af de helt store problem med de mange hjemmelavede højtalere er batteritiden, men det skal du stort set ikke tænke på, når du har anskaffet dig en soundboks.
Når jeres soundboks begynder at blinke rødt, så skal i bare et smut over til soundboks batteri swap station på festivalspladsen. Har kan du og din camp få fornyet energi til festens midtpunkt, så den igen kan holde i 40 timer.

Så hvis du ikke lige har tiden, overskuddet eller evnerne til at bruge et par uger på et værksted for at bygge en højtaler til din camp, så er det netop dig den formidable højtaler er blevet produceret til.
Mange af de hjemmebyggede højtalere er udstyret med fire hjul og en trækstang, men det er overhoved ikke nødvendigt med en lille sag som en soundboks. En soundboks er nemlig bygget til at kunne have under armen, så man nemt kan gå afsted, med den kun 15 kilo tunge højtaler.

Historien bag Soundboks er en klassisk iværksætterhistorie om ydmyge omgivelser og store drømme. Hele dette eventyr startede på Roskilde festival.
I dag har virksomheden 50 ansatte, kontorer i København og Los Angeles og en omsætning, der i fjor ramte 42 mio. kr.

Fordele ved soundboks på festival

^

Evig fest

Soundboks batteri swap

^

15 kg

Let at bære rundt på til festivalen 

^

122 db

Det ekstemt høje lydniveau

^

Designet

Et stilrent udseende

^

Holdbar

konstrueret til at klare alt

^

Bas

Tung rungende basrefleks

The New Soundboks –BREAK THROUGH THE NOISE.

 

 

Sommerens festivaller klinger af og det ringer ind til hverdag igen – men der er en ny dreng i klassen! Allerede fra september kan du nemlig leje den splinternye The New Soundboks hos Hurricane!

Den nye Soundboks er endnu mere af alt dét, der holder din fest gående – lige til du selv slukker igen!

Med over 50.000 glade ejere over 40 lande kan der efterhånden ikke være tvivl: en Soundboks er den bedste, smarteste og fedeste lyd til festen – hvor som helst, når som helst!

Med nem tilslutning via Bluetooth, et nærmest utrætteligt batteri og en volumen, der bryder rent igennem al støj er Soundboksen kassen, der udgør grundstenen i enhver god fest, festival og strandtur.

Se mere om The New Soundboks her…

"Jeg lejede en soundboks, da jeg var i sommerhus med en gruppe venner i sommerferien. Soundboksen opfyldte det behov vi havde og var super ideel, når vi blandt andet sad ude og nød de kølige sommeraftner. Vi var overrasket over hvor lidt vi skulle af med og hvor stor glæde vi havde af den. Vi ved allerede nu, at vi gerne vil leje en soundboks igen til næste år. Det var desuden nemt og bekvemt at leje soundboksen af Hurricane, så dem kan jeg varmt anbefale."

– Caroline, lejer af Soundboks. 

"Jeg lejede en soundboks til Roskilde Festival sammen med klassen og det fungerede skide godt. Nem at hente og fungerede som ny. Kan klart anbefales!!"

– Anton, lejer af Soundboks.  

"Super god service! Kan klart anbefales. Det var mega nemt, hurtigt og billigt!!"

– Melissa, lejer af Soundboks.